JULEGAVER

Julekalender med portvin & chokolade

12 stk. portvin og 12 stk. chokolade

Det er portvin fra husene Bulas, DR, Vieira de Sousa og Quinta da Prelada. 12 forskellige flasker á 5cl – Der er portvin hver anden dag.

I samarbejde med Chocolataria Equador fra Porto, der producerer de mest himmelske håndlavede chokolader, kommer altså 12 forskellige håndlavede stykker chokolade til de andre dage – næsten 400 gram i alt.

PRIS

Pr. æske Kr. 529,00

Julekalender med portvin

24 flasker portvin.

Det er portvin fra husene Bulas, DR, Vieira de Sousa og Quinta da Prelada. 24 forskellige flasker á 5cl – Der er portvin hver dag.

PRIS

Pr. æske: Kr. 599,00

Gløgg

Både kunder og anmeldere elsker den drikkeklare hygge-Glögg.

Der er nu 5 år siden Casper Skanderup besluttede sig for at sprede sin familie opskrift på Glögg. Den leverer den klassiske smag af Glögg som alle elsker.

Lige til at gå til…
Noget af det kunderne elsker ved Caspers Glögg er, at den er nem at lave. Alt, hvad man skal gøre er at varme den op til 70 grader og tilsætte mandler og rosiner.
Anmelderne roser den blandt andet for ikke at være for sød, så man selv får muligheden for at justere efter smag og behag.
Resultatet er 0,50 liter ren hygge-essens – skabt til at nyde med de nærmeste!

Nyd den dampende varm med hakkede mandler og rosiner (som gerne har ligget i romlage). Perfekt til en kold vinterdag!

Ingredienser (alle økologiske):

Rødvin (indeholder sulfitter), rørsukker, rom, portvin, akvavit, appelsinskal, citronskal, kanelstang, ingefær, kardemomme og nelliker.

PRIS

Pr. flaske: Kr. 130,00

Brændte Mandler

Mandelvognen har brændt mandler i mange år, hvor ekstra store spanske kvalitetsmandler danner basen for Mandelvognens smukke og velsmagende produkt.

Hvert efterår går turen til Spanien hvor Mandelvognen står forrest i køen når de ekstra store spanske mandler høstes i november og december.

De friskplukkede og håndsorterede mandler fragtes hurtigt til Danmark – til glæde og gavn for vore kunder.

Man tror måske det er en simpel ting at brænde mandler, det er det måske også, men Mandelvognen skal ikke bare lave sukkermandler – hvide, nubrede og hårde – næh, mandler fra Mandelvognen skal være rigtigt brændte mandler, store, blanke, lysebrune og med et fint lag velbrændt sukker!

Store mandler giver et sundere produkt ” Mere mandel, mindre sukker ”

PRIS

Pr. pose a. 100 gram: Kr. 30,00

Pr. pose a. 200 gram: Kr. 55,00