Bonnet Launois – Brut Reserve

Om champagnen:
Champagnen har en dejlig duft af citrus frugter. Smagen i glasset byder både på en let tone af eksotiske frugter, citrus og slutter af med en fyldig nødetone. En Champagne der bydes til aperitif, men også til maden med skaldyr.

Om producenten:
Hemmeligheden bag kvaliteten af Bonnet Launois champagne findes i den konstante pleje af vinmarkerne og i den meget grundige måde, hvorpå champagnen produceres. Bonnet Launois champagne er resultatet af en personlig tilgang til vinproduktion, hvor hver eneste cuvée er en ny fortolkning af vinen. Forskelligheden i druer og terræn forenes i husets kældre og kommer til udtryk i en elegant og nobel champagne.

Champagne Bonnet Launois har sin oprindelse lige i hjertet af Champagne regionen. Husets vinmarker dækker alle dele af kommunerne Vertus og Fossoy. Vinen dyrkes på 40 små parceller, hvoraf nogle ikke er større end en have.

Champagnen produceres af druerne Chardonnay fra Vertus samt Pinot Noir og Pinot Meunier, begge fra De Fossoy. Chardonnay giver champagnen livlighed, finesse og elegance. Pinot Noir druen giver champagnen sin vinøse karakter og krop, mens Pinot Meunier beriger vinen med kraft og frugt.

PRODUKTDATA

Land: Frankrig

Område: Champagne

Producent: Bonnet Launois

Druer: Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier

Alkohol: 12 %

PRIS

Ring for pris