Bonnet Launois – Rosé Brut Reserve

Duften i Champagnen har en herlig tone af hindbær, citrus og en snert af vaniljekorn. Glasset byder på masser af frugt af de røde toner som kirsebær, jordbær og slutter af med en lækker sprød eftersmag.

Hemmeligheden bag kvaliteten af Bonnet Launois champagne findes i den konstante pleje af vinmarkerne og i den meget grundige måde, hvorpå champagnen produceres. Bonnet Launois champagne er resultatet af en personlig tilgang til vinproduktion, hvor hver eneste cuvée er en ny fortolkning af vinen. Forskelligheden i druer og terræn forenes i husets kældre og kommer til udtryk i en elegant og nobel champagne.

Champagne Bonnet Launois har sin oprindelse lige i hjertet af Champagne regionen. Husets vinmarker dækker alle dele af kommunerne Vertus og Fossoy. Vinen dyrkes på 40 små parceller, hvoraf nogle ikke er større end en have.

Champagnen produceres af druerne Chardonnay fra Vertus samt Pinot Noir og Pinot Meunier, begge fra De Fossoy. Chardonnay giver champagnen livlighed, finesse og elegance. Pinot Noir druen giver champagnen sin vinøse karakter og krop, mens Pinot Meunier beriger vinen med kraft og frugt.

PRODUKTDATA

Land: Frankrig

Område: Champagne

Producent: Bonnet Launois

Druer: 20 % Chardonnay, 50 % Pinot Noir og 30 % Pinot Meunier

Alkohol: 12 %

PRIS

Ring for pris