Alkoomi Wines White Label Chardonnay

Alkoomi Wines White Label Chardonnay byder på en strålende lys gul farve med et smaragd-skær. Smagen i Alkoomi Wines White Label Chardonnay er afbalanceret og med er rig og fyldig cremet afslutning. Smag af melon og fersken komplementeres af den cremet struktur, der understøttes af nøddeagtig kompleksitet.
Druerne høstes i de tidlige morgentimer og presset med det samme. Mosten får lov at bundfælde natten over for at opnå mulig koncentration i druemosten inden fermenteringen på ståltanke. Vinen bliver under fermenteringen omrørt regelmæssigt for at opbygge kompleksitet og struktur inden aftapning på flaske.

Alkoomi Wines er placeret i den mest isolerede vinregion i Western Australia – 330 km syd for Perth og 80 km inde i landet fra sydkysten, lige uden for den lille by Frankland River. I de senere år har Alkoomi påbegyndt en rejse mod 100% bæredygtighed. Blandt andet ved installation af solenergi. Beplantning af græs, kløver og rajgræs mellem og under vinstokkene. Disse beplantninger udkonkurrerer det naturlige ukrudt og forbedrer jordens mikrobiologi, samt øger væskeophobning. Ukrudtsbekæmpelse i de koldere måneder er overladt til fårenes græsning.

PRODUKTDATA

Land: Australien

Område: Frankland River

Producent: Alkoomi Wines

Druer: 100 % Chardonnay

Årgang: 2019

Alkohol: 12,5 %

PRIS

v/6 stk.: Kr. 116,00 pr. stk.

v/1 stk.: Kr. 135,00 pr. stk.