Alkoomi Wines White Label Riesling

Alkoomi White Label Riesling Vinen byder på en farve med strålende lys halm med grønligt skær. Aromaer af hvide blomster, grapefrugt. Intens og læskende smag med noter af kalk, appelsin med en elegant syre der tilfører friskhed og lang eftersmag.
Druerne blev høstes i de tidlige morgentimer for at bevare de delikate noter og druens sarthed. Herefter presses druerne med det samme. Mosten får lov at bundfælde natten over for at opnå mest mulig koncentration i druemosten inden fermenteringen på ståltanke. Vinen bliver under fermenteringen omrørt regelmæssigt ved kølige temperaturer for at bevare frugtens og friskhedens, samt for at opbygge kompleksitet og struktur inden aftapning på flaske.

Alkoomi Wines er placeret i den mest isolerede vinregion i Western Australia – 330 km syd for Perth og 80 km inde i landet fra sydkysten, lige uden for den lille by Frankland River. I de senere år har Alkoomi påbegyndt en rejse mod 100% bæredygtighed. Blandt andet ved installation af solenergi. Beplantning af græs, kløver og rajgræs mellem og under vinstokkene. Disse beplantninger udkonkurrerer det naturlige ukrudt og forbedrer jordens mikrobiologi, samt øger væskeophobning. Ukrudtsbekæmpelse i de koldere måneder er overladt til fårenes græsning.

PRODUKTDATA

Land: Australien

Område: Frankland River

Producent: Alkoomi Wines

Druer: 100 % Riesling

Årgang: 2019

Alkohol: 12 %

PRIS

v/6 stk.: Kr. 116,00 pr. stk.

v/1 stk.: Kr. 135,00 pr. stk.