Alkoomi Wines White Label Shiraz

Fremstillet på 100% Shiraz fra Frankland River fra forskellige marker. Druerne bliver plukket ved optimal modenhed for at give den perfekte dybde. De høstes i de tidlige timer om morgenen og blev nedkølet inden den varme middagssol, herefter modnet i 9 måneder på fransk egetræsfade for at opbygge kompleksitet.

En klassisk kølig klimavækstperiode med rigelig nedbør og kolde temperaturer blev efterfulgt af et tørt og solrigt efterår. Resultatet blev en langsom og jævn modning med en enorm smagsudvikling.

Alkoomi Wines er placeret i den mest isolerede vinregion i Western Australia – 330 km syd for Perth og 80 km inde i landet fra sydkysten, lige uden for den lille by Frankland River. I de senere år har Alkoomi påbegyndt en rejse mod 100% bæredygtighed. Blandt andet ved installation af solenergi. Beplantning af græs, kløver og rajgræs mellem og under vinstokkene. Disse beplantninger udkonkurrerer det naturlige ukrudt og forbedrer jordens mikrobiologi, samt øger væskeophobning. Ukrudtsbekæmpelse i de koldere måneder er overladt til fårenes græsning.

PRODUKTDATA

Land: Australien

Område: Frankland River

Producent: Alkoomi Wines

Druer: 100 % Shiraz

Årgang: 2017

Alkohol: 14,5 %

PRIS

v/6 stk.: Kr. 116,00 pr. stk.

v/1 stk.: Kr. 135,00 pr. stk.