Diamarine Coteaux

Skøn Provence-rosé Rosé fra Estandon Vignerons i Provence. Lavet på druerne Cinsault, Grenache og Shiraz. Lagret på ståltanke. Smuk rose-pink farve med strejf af lilla. Friske og let bitre noter af citronskal. Lækker salt eftersmag, der får dig til at tænke på en varm sommerdag ved stranden. Serveres til retter inspireret af Middelhavets køkken, eller bare for sig selv på terrassen i solskin.

Med over 300 vinproducenter, der tilsammen har over 2.000 ha vinmarker i Provence som arbejdsplads, er L’Estandon et af Frankrigs største kooperativer.

De enorme markbesiddelser betyder, at L’Estandon råder over mange forskellige jordbundstyper. Disse marker er blevet nøje undersøgt, således man med fokus på terroir kan dyrke de rette druer på de rette terroirs og få et optimalt produkt.

Der produceres primært klassisk Provence-rosévin og Estandon er markedsførende.
Estandon Vignerons er et samarbejdsforetagende, der har forstået, at når alle arbejder sammen om et fælles projekt, kan man udmærke sig og udrette store ting.

Derfor har kooperativets medlemmer underskrevet et regelsæt, der sikrer, at vinproduktionen udføres på en måde, der både respekterer miljøet, forbrugere og borgere. Det prisbelønnede kooperativ producerer omkring 20 millioner flasker af meget høj kvalitet hvert år.

Estandon Vignerons historie begynder allerede i 1947, da Jean Bagnis grundlagde navnet Estandon. I 1973 besluttede producenterne fra de lokale vinkooperativer at samle deres ekspertise og oprette en union af kooperativer sammen med andre vingårde i området.

PRODUKTDATA

Land: Frankrig

Område: Provence

Producent: Estandon

Druer: 45 % Cinsault, 40 % Grenache og 15 % Shiraz

Årgang: 2020

Alkohol: 12,5 %

PRIS

v/6 stk.: Kr. 99,00 pr. stk.

v/1 stk.: Kr. 119,00 pr. stk.