Brazin

Brazin er amerikansk Zinfandel, når den er flottest! Vinen har fået skyhøje anmeldelser og guldmedaljer gennem årene, senest med en imponerende guldmedalje fra Mundus Vini. Et pragteksemplar på Zinfandel-druen og en af vores absolut største kundefavoritter.

Flot Zinfandel
Zinfandel-druerne har her i Lodi gavn af de varme, tørre somre og kølige vintre. I vækstsæsonen er der varme om dagen og kølige briser hen under aftenen, som giver druerne en lang modningssæson. Druerne er forholdsvis små, men med enorm intensitet i farve og smag. Jordbunden er på grund af floddeltaet meget veldrænet og består primært af sand. Vinplanterne er gamle og krogede med en alder, der spænder fra 30 til 80 år.

Vinen har lagret i 10 måneder på franske og amerikanske egetræsfade og er hovedsageligt lavet på Zinfandel, men indeholder også lidt Petite Sirah. Den har en flot mørk farve og intens næse af krydderier og kaffe. I smagen fornemmes blommer, chokolade og vanilje.

Brazin
Da Gasparé Indelicato emigrerede til Californien i 1912 fra den lille landsby Campobello på Sicilien, var det helt naturligt, at han blev vinfarmer, for det havde hans forfædre også. I 1924 plantede han sin første vinstok i Californien, og allerede efter få år var kvaliteten af Gasparé’s californiske druer kendt over hele landet. Brazin er et hus hvor den gamle verden møder den nye. Vinstokkene er mellem 30 og 80 år gamle og de er dyrket i Lodi, der er en af de ældste vinregioner i Californien. Huset laver dog vin, der er topmoderne i stilen.

PRODUKTDATA

Land: USA

Område: Californien/Lodi

Producent: Brazin

Druer: 100 % Zinfandel.

Årgang: 2020

Alkohol: 14,5 %

PRIS

v/6 stk.: Kr. 169,00 pr. stk.

v/1 stk.: Kr. 199,00 pr. stk.