ØL

Amager Bryghus

Da de to hjemmebryggere, skolekammerater og gode venner, Morten & Jacob, efter en våd bytur i 2007 konkluderede, at Amager savnede sit eget bryghus, så havde de næppe drømt om, hvor de stod 16 år senere.

Amager Bryghus har altid lavet spændende og eksperimenterende øl, som har gjort dem eftertragtede blandt ølnørder, ikke bare i Danmark, men over hele verden. I dag kan man således finde Amager-øl i godt 30 lande over hele verden.

Amager Bryghus brygger også gode mainstream øl til den traditionelle øldrikker, men det er især bryggeriets meget humlebetonede IPAer og saftige Imperial Stouts, som har givet dem et navn. I de senere år har de også høstet nogle af landets højeste vurderinger for deres øl lagret på whiskyfade. Øl som har været medvirkende til, at de gennem de seneste 12 år har været fast inventar på Top 100 listen over verdens bedste bryggerier ifølge den amerikanske ølanmelder-hjemmeside ratebeer.com.

Hos Vedsegaard Vin er vi stolte over at vi nu kan forhandle Amager Bryghus øl. Vi starter med 4 typer, men udvider selvfølgelig, hvis interessen er tilstede….